Over ons

Uitgever Adcommunicatie is een 15-tal jaren geleden opgericht door eigenaar Ad Klaasen en heeft inmiddels een 15 tal medewerkers. Sociaal/economisch gaat Adcommunicatie zijn verantwoordelijkheid niet uit de weg, dit uit zich o.a. door de betrokkenheid bij:

• Lid en jarenlang bestuurslid (ex-voorzitter) Ondernemers Vereniging Mierlo-Hout
• Lid en jarenlang bestuurslid en ex-prins van CV de Kluppels
• Voormalig voorzitter Katholieke Plattelands Jongeren Mierlo-Hout
• Het opleiden van stagiaires van zowel, de grafische (St. Lucas) scholen van Boxtel en Eindhoven als Roc ter Aa (communicatie opleidingen) in Helmond.

Ondernemersfonds landelijk en in Helmond is al jaren een schakel tussen Ondernemers en Zorg/Onderwijs/Cultuur/Sport/Buitengebied. Centrummanagement, Wijkmanagement en Parkmanagement hebben de handen ineen geslagen. Het fonds verkrijgt zijn middelen met een onroerendgoed heffing door de gemeente Helmond en zodoende draagt het commercieel onroerend goed bij aan dit fonds (iedereen doet mee, geen free riders). Uit dit fonds kunnen dan weer projecten worden gefinancierd (jaarlijks bijna 600.000 euro) die ondernemend Helmond en haar partners in de Zorg, Onderwijs, Cultuur, Sport en Buitengebieden) ten goede komen. Ook hier is Adcommunicatie (onbezoldigd secretariaat) bestuurlijk vertegenwoordigd en heeft mede de oprichting akte ondertekend.

De MKB bedrijven in Helmond. Adcommunicatie is aangesloten bij het Wijkmanagement Helmond (onderdeel Ondernemersfonds Helmond) met o.a. 10 Wijk-/Winkelcentra verenigd onder het FOH/Wijkmanagement (Fed. Helmondse Ond. Ver.), ook bestuurlijk (eigenaar Ad Klaasen is hier onbezoldigd voorzitter).

De verenigingen, die samen met de ondernemers en gemeente zorgdragen voor de leefbaarheid in Helmond e.o, krijgen GRATIS ruimte in de eigen wekelijkse uitgave: Weekkrant De Loop Helmond (39.500 ex.) en de maandelijkse uitgave Groot Peelland (100.000 ex.) om hun activiteiten te promoten.

Onbezoldigd bestuurslid van de Hellemond Gift, die het (relatie)geschenk, in de vorm van een waardebon/geld, van de Helmonder aan de Helmonder is. De waardebon (inmiddels 90.000 euro omzet) is op de markt gebracht met het idee de bestedingen in Helmond te stimuleren en zo een leefbare stad met een goed winkelaanbod te houden. Ook is het een bescheiden antwoord op het internet geweld.

Bestuurlijk (onbezoldigd) vertegenwoordigd bij het Werkgeversplein Helmond Peelland. Personeelsbeleid gezien vanuit de Werkgever, gerichte werving, arbeidsvraagstukken, ondersteund door eigen specialisten.
Communicatie partner o.a. van: Kasteeltuin concerten Helmond, Helmond Sport, Drakenbootraces, Kennedymars, Rondje Helmond etc.

Dierenambulance Helmond Peelland e.o. (Dierenwelzijn). Het uitbrengen van hun magazine zonder winstoogmerk en iedere week het beschikbaar stellen van een gratis advertentie in Weekkrant De Loop Helmond. De parochie in westelijk Helmond, H. Damiaan genaamd. (Sociaal welzijn rondom de familie). Het 4x per jaar uitbrengen van een contact blad voor de Parochie Damiaan in opdracht van de Parochie.

Adcommunicatie, betrokken bij Helmond e.o. o.a. door zitting te nemen in besturen en comite’s en zo daadwerkelijk iets te betekenen voor de samenleving in Helmond en omstreken.

Meer info over onze activiteiten? Bel 0492-845350 of mail naar: info@adcommunicatie.nl

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring