Tarieven en data

Ons Mierlo-Hout Magazine

Mierlo-Hout, vroeger een dorp en nu een van de grootste en actiefste wijken van Helmond. Een bruisend verenigingsleven en een gemeenschap die nog klaarstaat voor elkaar. Met o.a. als middelpunt de mooie St. Luciakerk en Wijkhuis De Geseldonk met de stichting Mierlo-Hout in Actie. Een actieve Wijkraad samen met o.a. Fanfare Unitas, VC Polaris, RKSV Mierlo-Hout, Ondernemersvereniging Mierlo-Hout, CV de Kluppels, de KBO, de Scouting en vele vele meer zorgen voor samenhang en draagkracht in deze gemeenschap. Met dit ‘glossy’ wijkmagazine oplage 5000 ex., A4 formaat, wil Ons Mierlo-Hout Magazine een schakel en platform zijn voor alle verenigingen en instanties in Mierlo-Hout, met respect voor ieders mening. En aandacht voor alle facetten uit deze mooie wijk.
Maar ook uw advertentie-boodschap kunt u hierin prima kwijt. Ook zal elk nummer volop te zien zijn op onze uitgebreide social media kanalen en internet.

Info: advertentie@onsmierlohout.nl

Ad Klaasen | Adcommunicatie (uitgever en Mierlo-Houtenaar). Steenovenweg 20, 5708 HN Helmond, +31(0)492845350

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring