Nieuws van Wijkvereniging Ashorst

Gepubliceerd op: 29 mei 2019 12:17

In de wijk Ashorst hebben we een wijkvereniging die enerzijds sociale activiteiten organiseert om de samenhang te bevorderen en anderzijds een buurtpreventieteam organiseert. Uiteindelijk hopen we hiermee een bijdrage te leveren aan een prettige leefomgeving in onze mooie wijk. Meer informatie is te vinden op onze website www.ashorst.nl .

BBQ Feest: Het is weer Zomer!

Op zondagmiddag 30 juni aanstaande start om 14:00 uur onze wijk BBQ en zal duren tot 18:00 uur. We houden de BBQ op onze vertrouwde plek, op het grasveld bij het blauwe klimrek aan de Sjef Remmenlaan. De BBQ is ook dit jaar gratis voor onze leden. De drankjes serveren we zoals u gewend bent tegen een geringe vergoeding. We willen u vragen om u zo spoedig mogelijk aan te melden, doch uiterlijk 16 juni 2019. Graag aanmelden via onze website www.ashorst.nl.

Ook wijkbewoners van Ashorst die geen lid zijn, zijn van harte welkom. We vragen een bijdrage van € 5,00 per volwassene, kinderen gratis onder begeleiding van een volwassene voor de BBQ.

Maar het is nog beter om lid te worden van onze wijkvereniging voor maar € 8,00 per jaar per gezin. Aanmelden kan via info@ashorst.nl.

Namens de wijkvereniging Ashorst,
Arie van Houwelingen, voorzitter@ashorst.nl ,0492-522447


Dit nieuwsbericht is 1575 keer bekeken

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring