Bijzonder Bloemetje

Bijzonder Bloemetje
Gepubliceerd op: 6 mei 2021 14:53

Het bijzonder bloemetje, aangeboden door Bloemboetiek Nicole, werd deze keer uitgereikt aan Anne-Marie Volleberg. Anne-Marie werkt op de ic en heeft in deze coronatijd een zware taak. Eerder heeft ze de overstap gemaakt van de ic naar de OK, maar nu er vele extra handen nodig zijn op de ic, is ze daar weer terug aan het werk.

 

De zorg heeft het ontzettend zwaar en op mensen zoals Anne-Marie mogen we dan ook ontzettend trots zijn. De betekenis van haar werk en dat van haar collega’s is van onschatbare waarde. Het bloemetje is uitgereikt aan Anne-Marie, maar staat symbool voor iedereen die in de zorg werkt, voor iedereen die zich een slag in de rondte werkt om deze crisis tot een goed einde te brengen, voor zover dit binnen hun macht ligt. Ze zegt zelf: “Er zijn nog zoveel andere zorgtoppers, waaronder collega’s van onze ic. Ik kom iedere keer bij een golf helpen, maar zij doen dit al ruim een jaar continu.” Het spandoek aan de gevel van Carmo Electronics verwoordt het dan ook perfect: Zorgpersoneel… helden!

 

Ken jij ook iemand die een bijzonder bloemetje verdient? Mail naar redactie@onsbrandevoort.com en vertel ons wie dat bloemetje verdient en waarom!


Dit nieuwsbericht is 980 keer bekeken

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring