Braderie in Mierlo-Hout

Gepubliceerd op: 5 juli 2019 8:17

Zondag 25 augustus organiseert BC Karper ’83 voor de 26e maal de Braderie op de Hoofdstraat in Mierlo-Hout i.s.m. Organisatie bureau Koolen en Koolen van 11.00 tot 18.00 uur. Een van de gezelligste en drukst bezochte braderieën in de regio.

Meer dan 100 kramen, grondplaatsen, standwerkers, bungee jumping, mini kermis, eetkraampjes, diverse attracties voor jong en oud. Op het grote Karper plein met terras, podium, live muziek en dansdemonstraties, proeftent en tapwagen. Toch doen er nog te weinig Mierlo-Houtse verenigingen mee. Laat zien waar je voor staat, kom naar buiten, geef demonstraties, bedenk iets ludieks, waar je de verenigingskas mee kunt spekken of promoten: dit maakt de braderie levendiger. Wel alles in samenwerking met de organisatie.

Iedereen kan een kraam of grondplaats huren. Het hoeven niet altijd nieuwe spullen te zijn die je wilt verkopen, denk aan kinderkleding, antiek, nep of echt. Ruim de zolder op en maak er een leuke dag van. Huur een kraam of grondplaats tegen aangepaste prijzen voor verenigingen en plaatsgenoten. Het organiseren van dit, voor Mierlo-Hout, grootse evenement met elk jaar weer verrassende nieuwe elementen, wordt steeds moeilijker zonder uw hulp. Dus meld je aan met een goed idee bij Organisatiebureau Koolen en Koolen, 013-5801514 of het clubhuis van BC Karper ’83, Café de Karper, Walvisstraat 34 Mierlo-Hout, telefoon 0492-537855.

Stel niet uit en neem zo spoedig mogelijk contact op!

Over BC Karper ’83

De organiserende vereniging BC Karper ’83 is een biljartvereniging aangesloten bij de KNBB. We bestaan bijna 40 jaar en spelen diverse spelsoorten. BC Karper ’83 speelt in de Kempen. We kunnen nog altijd nieuwe leden gebruiken.


Dit nieuwsbericht is 1808 keer bekeken

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring