Aardappelen, groente, fruit én kaas: je vindt het allemaal bij Hans Deelen

Hans Deelen 25 jaar de lekkerste aardappelen groente en fruit
Gepubliceerd op: 19 april 2021 13:21

Bij Hans Deelen kun je al bijna 25 jaar terecht voor de lekkerste aardappelen, groente en fruit en de smakelijkste, vers in eigen keuken bereide soepen, salades en andere gerechten. Sinds kort vind je er ook een mooi assortiment aan kwaliteitskazen.

 

Hans begon in 1998 als zelfstandige in de groente en fruit. In 2020 heeft hij de winkel van Canters aan de Hoofdstraat overgenomen. Zijn winkel is gevuld met dagelijks vers aangeleverde producten. Seizoensproducten komen rechtstreeks van de tuinder, de rest wordt kraakvers door de groothandel gebracht. Buiten verse aardappelen, groenten en fruit, vind je er een uitgebreid assortiment aan kant-en-klare maaltijden: soepen, salades en andere volledige, complete maaltijden. Daarnaast kun je bij Deelen terecht voor gemak in de keuken: met panklare groenten, wraps, broodjes enzovoort, bespaar je jezelf een hoop moeite en tijd en zet je toch iets lekkers, vers bereid op tafel. Alle gerechten wordt bereid in eigen keuken, om smaak en versheid te garanderen. Sinds begin maart is het aanbod in de winkel van Deelen aangevuld met diverse lekkere, smaakvolle kazen.

 

Deelen zit gevestigd aan de Hoofdstraat 144 en is alle werkdagen geopend van 08.00 uur tot 18.00 uur. Op zaterdag kun je terecht tussen 08.00 uur en 17.00 uur. Je bent van harte welkom voor je dagelijks verse boodschappen! Wil je graag op de hoogte blijven van alle nieuws en acties van Hans Deelen? Volg dan zijn Facebookpagina: www.facebook.com/dagelijksvers. Tot ziens!

 


Dit nieuwsbericht is 1194 keer bekeken

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring