De leuke kant van een kapotte telefoon

Telefoonmaken.nl in Mierlo-Hout kapotte telefoon Thedderick Martens
Gepubliceerd op: 19 april 2021 13:10

Niemand zit te wachten op een kapotte telefoon. Het is vervelend en irritant, omdat je het apparaatje nou eenmaal de hele dag gebruikt en nodig hebt om bereikbaar te zijn. Als je hem laat maken bij Telefoonmaken.nl in Mierlo-Hout, ben je je zorgen echter zo vergeten. Bij Thedderick Martens, de eigenaar van deze winkel, is het gezellig en fijn. En, niet geheel onbelangrijk, hier wordt gezorgd dat je telefoon zo snel mogelijk weer werkt. ‘You break it, we fix it’.

 

Ted de telefoonmaker, zoals Thedderick genoemd wordt, weet alles van telefoons. Je kunt het zo gek niet bedenken of hij kan het repareren. Hij zorgt dan ook dat zijn kennis up-to-date blijft. In zijn winkel aan de Hoofdstraat 165A worden de klanten warm onthaald. Zelfs bekenden, die geen kapotte telefoon hebben, komen regelmatig even binnen wandelen voor een kopje koffie. Er heerst een huiselijke, gezellige sfeer. Ted praat graag met zijn klanten en zo weet hij dat ze niet alleen uit Mierlo-Hout komen. Ze komen ook uit andere delen van Helmond of uit omliggende dorpen. Hij is inmiddels een bekende naam in de omgeving, menig klant is bij hem terecht gekomen door het ‘van horen zeggen’.

 

Telefoonmaken.nl in Mierlo-Hout kapotte telefoon Thedderick Martens

F | Telefoonmaken.nl

 

Telefoonmaken.nl is misschien niet zo bekend, Ted de telefoonmaker is dat wel. De mond-op-mondreclame werkt goed. Zijn gastvrijheid en kunde in het repareren van telefoons zorgen dat de klanten tevreden zijn en blijven. Naast reparaties aan telefoons, kun je bij hem ook terecht met een kapotte tablet of laptop en uiteraard ook voor de aanschaf van allerhande producten zoals accessoires.

 

www.telefoonmaken.nl


Dit nieuwsbericht is 813 keer bekeken

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring