In de spotlight: Richard Rooijakkers

In de spotlight: Richard Rooijakkers
Gepubliceerd op: 6 mei 2021 8:59

Geboren en getogen op ’t Hout en nu woonachtig op de grens van Mierlo-Hout en Brandevoort: Richard Rooijakkers. Richard is hier op zijn plek. “Ik ben middenin het ‘dorp’ geboren: aan de Hoofdstraat. Nu woon ik inmiddels elders op ‘t Hout, maar nog steeds ben ik binnen twee minuten op mijn werk of op het voetbalveld. Dat is heerlijk! En mijn vrienden komen tevens hier vandaan, dus ook het sociale leven begint hier”, legt Richard met een brede lach uit.

 

Door: Wendy Lodewijk

 

“Het is echt ons kent ons en dat vind ik fijn. Het zorgt voor een prettige binding met Mierlo-Hout.” Richard werkt bij Adriaan van den Heuvel makelaars en adviseurs, als vastgoedadviseur voor bedrijfsmatig vastgoed. Dit doet hij al meer dan twee jaar met veel plezier. “Mijn werk is ontzettend divers. Ik kom overal en nergens, ontmoet allerlei ondernemers en geen één dag is hetzelfde. Ik vind het onwijs interessante materie, maar ik geniet toch het meest van het contact met mensen en om hen te helpen in hun zoektocht. Het geeft me echt voldoening.” Als Richard vervolgens aan mij vraagt hoe het bevalt op de Mierloseweg, vertelt hij dat hij onze directeur Ad Klaasen heeft geholpen een goed alternatief te vinden voor de voormalige locatie aan de Steenovenweg. “Dat hebben jullie goed geregeld, het is een fijne plek daar”, is mijn antwoord. Mooi hoe klein het wereldje kan zijn. Richard is zichtbaar tevreden dat de nieuwe locatie goed bevalt. “Daar draait het toch om, een fijne werkplek is het halve werk.”

 

 

Toch is Richard niet alleen een bekend gezicht binnen de makelaardij. Hij heeft op de tennisbaan van het Carolus gewerkt en gespeeld, maar het bekendst is hij misschien wel van het voetbal. Samen met zijn broertje Jeroen speelt hij in de selectie van RKSV Mierlo-Hout. En daar is hij trots op. “Het is een ontzettende fijne club om bij te spelen. Het is een leuke groep met enthousiaste mensen, we hebben een goede groep en we hopen zelfs te kunnen promoveren naar de eerste klasse. We werken daar keihard voor, want dat is nog niet eerder gebeurd in de geschiedenis van Mierlo-Hout!”, zegt hij met passie.

 

De linksbuiten voelt zich thuis bij RKSV. “Ik ben op mijn 17e als A-junior bij de selectie gekomen en nog steeds speel ik er met veel plezier. Dat mijn broertje ook in de selectie zit, maakt het natuurlijk nog leuker.” Richard straalt als hij over ‘zijn’ club vertelt.


Dit nieuwsbericht is 1327 keer bekeken

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring