Kindervakantieweek

Gepubliceerd op: 5 juli 2019 8:29

Dit jaar staat er voor de 47ste keer weer een sfeervolle en gezellige kindervakantieweek Mierlo-Hout op het programma van maandag 8 t/m vrijdag 12 juli. Dit jaar met als thema: “JIMBO en de vrolijke beestenboel”.

Er zijn heuse plannen voor een dierentuin in Mierlo-Hout. De mascotte Jimbo heeft ook de naam van de dierentuin al bekend gemaakt op facebook: “Jimbo’s Zoo Park”. Kijk snel op de facebookpagina van de Werkgroep Jeugd Mierlo-Hout voor leuke filmpjes.

De week is weer helemaal volgepland. De woensdag gaat er dit jaar iets anders uitzien. Op dit moment lopen we tegen het feit aan dat onze doelstelling om het inschrijfgeld zo laag mogelijk te houden, in deze tijd niet meer reëel blijkt. We moeten nu ingrijpen. Als leden van de KINDERvakantieweek kwamen we onlangs in contact met onze ‘collega’s‘ van de OUDERENvakantieweek. Zij ervaren dezelfde problemen. We hebben besloten om de handen ineen te slaan om te kijken of we voor beide partijen extra inkomsten kunnen genereren. Dit jaar organiseren wij als Werkgroep Jeugd een sponsorloop. We draaien de rollen om en de jeugd gaat zich inzetten voor de ouderen. Straks is de kindervakantieweek voorbij en wat zou het dan super zijn als er ook een geweldige ouderenvakantieweek aangeboden kan worden.

Na de sponsorloop is er zoals voorgaande jaren weer een mega fun dag op het terrein bij de Neerhei (tussen Mierlo-Hout en Brandevoort in). Tientallen springkussens, stormbanen, een buikschuifbaan een nostalgische frietwagen, een gezellig familie terras. Kortom; mega fun! Iedereen is van harte uitgenodigd om een bezoekje te brengen aan de ‘Mega Fun Dag’ op woensdag 10 juli vanaf 17.00 uur.
Aanvullende informatie sponsorloop:

De sponsorloop start op woensdag 10 juli om 12.15 uur. De kinderen lopen dan vanuit de Geseldonk richting het Alphonsus en zullen daar een erehaag maken richting alle ouderen. Hierna vervolgen de kinderen hun weg naar de Neerhei waar de organisatie de kinderen weer ontvangen met een erehaag. Wij hopen dat uw kind(eren) mensen in uw omgeving polst om sponsor te worden van dit initiatief. De hoogte van het bedrag is vrijblijvend. Het kan en mag toch niet gebeuren dat deze twee initiatieven binnen Mierlo-Hout verdwijnen?

Namens JONG en OUD van Mierlo-Hout bedankt voor uw steun en meedenken!


Dit nieuwsbericht is 2014 keer bekeken

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring