The voice of ’t Hout

Gepubliceerd op: 23 april 2019 10:02

Op woensdag 3 april had OBS ‘t Hout een spetterende afsluiting in de Geseldonk van het grote thema bij hun op school: Muziek. In de voorgaande weken werd er in alle klassen gewerkt met het thema. Van alles wat met muziek te maken heeft, kwam voorbij in het lesprogramma. Kinderen leerden verschillende ritmes met instrumenten en zongen zelfs in canon.

Voor de afsluiting van het thema was er een show in de Geseldonk voor alle leerlingen. The Voice of ’t Hout! Verschillende muzikale leerkrachten deden mee en er was een jury die op ‘draaistoelen’ zat net zoals bij The Voice op televisie. De jury bestond natuurlijk uit hun eigen Ilse de Lange, Anouk, Mark(o) Borsato en René (Ali) B. In de weken daarvoor konden leerkrachten zich inschrijven om mee te doen en werd er flink geoefend. De deelnemende leerkrachten werden in de week voor de show verrast in de klas met hun eigen finaleticket. En wat een (verborgen?) talenten zaten er onder de leerkrachten!

Leerling Jasmijn uit groep 7B zong ook een lied, zij was een surprise act. Vanachter een doek heeft ze prachtig gezongen. De jury mocht daarna raden wie er stond te zingen. Toen duidelijk werd dat het Jasmijn was, kwam ze onder een luid applaus achter het doek tevoorschijn. Tijdens de show had de evenementenclub van de school nog een verrassing in petto voor de zaal: Dave Vermeulen, finalist van The Voice of Holland in 2016 kwam optreden. Hij wist alle leerlingen enthousiast te krijgen en de hele zaal ging uit zijn dak. Alle kinderen stonden te dansen, springen en swingen. Quote van een leerkracht: “Ik heb nog nooit zoveel gelachen voor 10.00 uur ’s morgens”. Het was een geweldige ochtend voor alle leerlingen en leerkrachten.


Dit nieuwsbericht is 1423 keer bekeken

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring